Welkom op onze blog!




Je hebt het vast al gemerkt: we hebben met Atlass keihard ingezet op digitalisering. Onze website zit in een nieuw jasje, er is een digitaal leerplatform bijgekomen en nu is er dus ook ... deze blog!


Waarom een blog, vraag je je misschien af. Het antwoord is simpel. We willen jullie nuttige informatie kunnen geven zonder dat jullie daarvoor moeten betalen. Onze kennis en expertise worden pas waardevol als we die ook kunnen delen. En dan bedoelen we niet alleen met de mensen die we persoonlijk mogen verwelkomen in onze groepspraktijk in Puurs, maar eigenlijk met de hele wereld. Of toch de Nederlandstalige bevolking over de hele wereld.


Dat een blog gratis is, biedt ook mogelijkheden voor mensen die het niet zo breed hebben. Laat het nu net een van onze stokpaardjes zijn om geschikte zorg toegankelijk te maken voor iedereen. Binnenkort horen jullie ongetwijfeld meer over ons project Atlantiss.


Wij nodigen jullie uit lustig in het rond te klikken en alles te verkennen. We vonden het belangrijk gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid voorop te plaatsen bij de ontwikkeling, en hopen dan ook dat we in ons opzet geslaagd zijn. Aarzel trouwens niet om jullie feedback te geven! We horen graag wat jullie ervan vinden.


Veel leesplezier,
Team Atlass

Reacties